Saturday, November 19, 2011

an idiot abroad

yok ben değil :P

böyle bir belgeselimsi-gezi programımsı-şovumsu birşey var. simpsonlardaki homer'ı alıp uçağa atıp dünyaya salmışsın gibi.

sözde -ne kadar doğru bilemem- televizyon kanalında çalışan iki arkadaş, ortak arkadaşları 'düz adam karl'ın huysuzluklarını ve yorumlarını görüp en azından kendileri eğlenmek için ona gezi programı sunuculuğu teklif ediyorlar. karl da bi şekilde kabul ediyor. ve karl ı daha da sinir edip daha çok gülmek için arada adamı arayıp şunu yap bunu yap diyorlar.

bu kadarlık özetle komik olabileceğini düşünmemiştim bu programın ama adamın yorumları cidden süper, kopuyorsunuz işin kötü yanı, adam haksız da değil yorumlarında. karl'ın program boyunca sinir olmasının sebebi ise geziyor olmak değil, o kadar kıl bir tip değil karl, aslında etrafa uyumlu ama o zıpır iki arkadaşı halka karış, halkın yaşadığı gibi yaşa onların yediklerini ye falan dedikçe program elit, sadece güzellikleri gösteren bir gezi programı olmaktan çıkıp, halka iniyor. tabi bu halka inme aşamasında adamı yolladıkları bölgeler aslında kısmen fakir bölgeler olduğu için adam karşılaştığı durumlar karşısında çok da uzun süre sabrını koruyamıyor.
diziport'ta yayınlamaya başlamışlar türkçe alt yazıyla. tavsiye ederim izlemediyseniz. ve aslında acun firarda ya da klasik gezi programlarından daha faydalı sayılabilir, yerel halkın durumunu diğer herşeygüllükgülistanlık programlarına nazaran daha doğru bir şekilde görebiliyorsunuz.
http://diziport.com/an_idiot_abroad_1_sezon-izle



evet gerçekte karl pilkington ünlü bir komedyen imiş. ben bilmez idim öncesini. bir de bu program bazı bazı bana samanyolunda mı ne bi adam vardı gezi programı sunan, ona hatırlattı. ama bu karl ın yorumları daha süper, cidden güleceksiniz bence

No comments:

Post a Comment